• Familiewinkel
  • Service
  • Modisch en comfort
  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gratis verzending en retour

De Winkel

Onze winkel ligt letterlijk in het hart van Coevorden, direct aan de markt. De winkel zelf is zeer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Op ongeveer 225 m2 verkoop oppervlak is een dames-, een heren- en kinderafdeling gevestigd. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan veters en lederverzorgingsprodukten.


Op de damesafdeling zijn zowel modieuze als comfortabele schoenen en laarzen te vinden. We hebben onder andere de merken Rieker, Remonte, Jana, Gabor, Durea, Wolky, Helioform, Solidus, Waldlaufer, Piedi Nudi, X-Sensible en Birkenstock. Wij hebben een uitgebreide collectie berg/wandel-schoenen van Grisport en outdoor/sport-sandalen van Teva. Tevens zijn wij gespecialiseerd in damesschoenen voor grotere maten (t/m maat 45).


Aan de andere kant van de winkel bevindt zich de ruim opgezette herenafdeling. De collecties gaan van sportief tot zakelijk. We hebben onder andere de merken Rieker, Rockport, Giorgio, Ecco, Longo, Panama Jack en Rehab. Ook voor herenschoenen in grote maten kunt u bij ons terecht (t/m maat 49).


De kinderafdeling is kleurrijk en kindvriendelijk ingericht. We hebben een speelhoek voor de kinderen en is er een voetcomputer om de voetjes op te meten. We hebben kindercollecties van de merken Gattino, Vingino, Freaks, Develab, Shoeb76, Freesby, Red-Rag, Munich, Braqeez, Kanjers, Mim-Pi en Kipling. Ook hebben wij een ruim assortiment in leren-lopen-schoentjes en babyslofjes voor de allerkleinsten van Shoesme.


Voor de trendy jongere en jong volwassene verkopen wij onder andere coole sneakers en hippe boots van de volgende merken Nike, Fila, K-Swiss, Dr.Martens, Timberland, Toms, Australian, Lazamani en Tamaris.